Sådan åbner du hjertet og tiltrækker en livspartner på 10 dage – kursus

Ved hjælp af dybe meditationer, musikrejser og små visdomsord vil du gennemgå en transformation fra hjertet, og tiltrække endnu mere kærlighed i dit liv.

kr. 444,00

På dette kursus vil du lære at give slip på fortiden, træde ind i nuet og tiltrække en livspartner. Ved hjælp af dybe meditationer, musikrejser og små visdomsord vil du gennemgå en transformation fra hjertet, og tiltrække endnu mere kærlighed i dit liv.

Igennem de 10 dage vil du (og jeg) have fokus på det åbne hjerte, så de mennesker du begynder at tiltrække, er mennesker der er kærlige, omsorgsfulde og som du kan træde ind i et sundt kærlighedsforhold med.

•    Hver lektion varer omkring 10-15 minutter.
•    Husk at bruge headphones.

Dag 1 – Fortidens spøgelser (talk)
Denne talk lærer dig hvorfor fortiden kan holde dig tilbage fra mødet med en livspartner. Du vil lære hvad der kræves for, at give slip på tidligere energi og i stedet tiltrække det du har brug for lige nu. Ved at omdanne dine tanker til positive tanker hjælper det samtidig med at heale din krop hvor der sidder en masse hukommelse.

Dag 2 – Fortidens spøgelser (meditation + sang)
Denne meditation hjælper med at rense din krop fra tidligere kærlighedsforhold. I din krop sidder der en masse hukommelse og ved hjælp af lydbølger (binaural beats) en guidende stemme + en healende sang, vil det hjælpe dig med at give slip på fortiden og gøre dig klar til at åbne op for en ny kærlighedsrelation.

Dag 3 – Nuet & hjertet (talk)
Du kan ikke give noget til andre, som du ikke selv har. Derfor er det vigtigt, at du fylder dig selv op med kærlighed og på den måde kan give kærlighed til andre, uden at skulle være bange for at miste dig selv. I denne talk får du indsigt i og råd til hvordan du åbner hjertet og hvorfor smerte også er kærlighed.

Dag 4 – Dit åbne hjerte (meditation + sang)
En blid og blød meditation om at åbne hjertet. Du vil arbejde med sangen “Alignment”, som er en sang om at være helt i tråd med den du er. Desuden vil du arbejde med intentionen før du lytter til sangen. Mærk hvordan dit hjerte åbner sig og begynder at tiltrække de mennesker, følelser og situationer, der er givende for dig.

Dag 5 – Lav en liste og brænd den (talk)
Du blokerer dit flow når du opretter en liste over hvad du forventer af en livspartner. Husk nu: Du tiltrækker det du er, så spørgsmålet er: kan du være det du gerne vil tiltrække? Taler du i virkeligheden bare om dig selv og dine egne forventninger. “Hver gang du dømmer andre, øger du din egen ensomhed”.
I denne talk får du enkle værktøjer og råd til hvordan du arbejder med manifestation uden at blokere dit flow.

Dag 6 – Tiltrækning (indre barn meditation)
Du tiltrækker det du er. Her modtager du en meditation om autentisk tiltrækning og en åbning “i dit indre”, hvilke gør at du kommer endnu mere i tråd med din natur og hvem du er. Med denne meditation vil du komme i kontakt med dit indre barn og give slip på behovet for at kontrollere resultatet og dermed åbne yderligere op for, at tiltrække en autentisk livspartner.

Dag 7 – Den spirituelle vej (talk)
Denne talk handler om livets direkte tale. Livet taler til dig. I denne talk lærer du hvordan du træder ind på den spirituelle vej og begynder at lade livet komme til dig i stedet for at tro, at du kan kontrollere naturen og det evige rum af kærlighed. Du lærer at aflæse tegn og synkroniciteter i dit eget liv og hvordan du mærker din livspartners eksistens.

Dag 8 – Sand kærlighed (talk + sang)
En blød, kærlig samtale om ægte kærlighed og indsigt i hvordan du elsker på den mest omsorgsfulde og medfølende måde. Slip overbevisningen om, at kærlighed kan være vanskelig. Lær hvordan du slipper de svære situationer i kærlighed og hvordan du vælger den rigtige vej gennem den evige flamme. I slutningen af ​​dagens talk er der en sang der vækker din sjæl og du får mulighed for at sende din fremtidige livspartner, eller andre, ubetinget kærlighed.

Dag 9 – Accept (meditation)
En meditation om accept. Du må acceptere og stole på, at alt er i den guddommelige rækkefølge og at de mennesker du møder ikke er tilfældige møder. Hvorfor møder du dem? Denne meditation lærer dig at se (og føle) forskellen mellem ægte kærlighed og kærlighed til de mennesker du møder.

Dag 10 – Taknemmelighed (mantra + binaural beats)
En konklusion hvor vi gennemgår hvor vigtigt det er, at udvise taknemmelighed. Hvis du ikke er taknemmelig for det du har nu, hvordan kan du så være taknemmelig for noget nyt? Du vil altid være på jagt efter noget andet.I denne sidste session øver du et mantra, som du altid kan recitere når du er frustreret, men også når du har brug for at skabe endnu større flow til mødet med din livspartner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sådan åbner du hjertet og tiltrækker en livspartner på 10 dage – kursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *