KUNST ER ET TALERØR TIL DEN ÅNDELIGE VERDEN

En ny terapiform der gennem musik, poesi og billedekunst kan transformere din sorg, savn og ensomhed.

FORUDBESTIL ET EKSEMPLAR AF BOGEN

*293 kr + fragt.

Tusind tak! 

Dine oplysninger bliver kun gemt i forbindelse med nyhedsbrev, som du let kan afmelde.

En ny terapiform

Når først du møder det åndelige, møder du noget der er større end dig selv. Derfor møder du også meningen med dit liv. Meningen med dit liv kan transformere sorg, savn og ensomhed.

Tusind tak! 

Sander

Sander er en dansk kunstner, der siden teenageårene har sunget, skrevet og skabt inderlige melodier fra hjertet. Lyrisk sjælfuldt, hengivent og talentfuld, Sanders musik åbner hjertet og transformerer. 

 

Sander har guidet +1000 gruppeprocesser de sidste 10 år og driver selvstændig musikvirksomhed med fokus på kunstens talerør og med en vision om at hjælpe mennesker med sorg, savn og ensomhed.

 

Sanders kunst er inspireret af dybe oplevelser, spirituelle indsigter, og lærdomme fra hele verden.

 

"Kunst åbner hjertet og lader dig opdage universets uendelige muligheder"

Thank You, we'll be in touch soon.

Stor undersøgelse: 
Otte ud af ti har stærkt åndeligt behov

Åndelige og eksistentielle spørgsmål fylder meget i vores liv, konkluderer en stor undersøgelse, som forskere fra Syddansk Universitet har gennemført.

I undersøgelsen svarer otte ud af ti adspurgte, at de har oplevet mindst ét stærkt eller meget stærkt åndeligt behov inden for den seneste måned.

- Vi lever i et samfund, hvor religion og spiritualitet er tabuiseret og noget vi sjældent snakker med hinanden om. Men vores studie viser, at de her emner er vigtige for danskerne, siger læge og ph.d.-studerende Tobias Anker Stripp, som er førsteforfatter på studiet.

Det er verdens hidtil største undersøgelse af åndelige og eksistentielle behov.

Mere end 26.000 danskere har deltaget i en spørgeskemaundersøgelse, hvor de fik stillet 20 spørgsmål, der alle handlede om åndelige og eksistentielle behov, som ifølge Tobias Anker Stripp skal forståes ret bredt.

Som at have et behov for indre fred, at tro på noget eller føle sig som en del af noget større.

Studiet er netop publiceret i det velanskrevne videnskabelige tidsskrift Lancet Regional Health - Europe.

Se link til artikel her. 
Stor undersøgelse: Otte ud af ti har stærkt åndeligt behov | Nyheder | DR

12 sangoder

Sander revolutionerer musikverdenen og terapiverdenen i en fælles kombination, hvor han udgiver 12 sangoder "Spørgsmål til den vækkede sjæl".

 

En transformerende rejse igennem din sorg, savn og ensomhed.

 

Hver ode består af meditativ lyrik, en sang, et fotografi og et vækkende spørgsmål, som du arbejder med igennem hele processen.


00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

tetst 

“Kære Sander
Dine sange vækker noget velkendt, dybt inde i mit hjerte som jeg er kommet til at lukke af for. Og det sidste stykke tid har jeg hørt dine sange dagligt og brugt dem i min proces i at åbne op for mit hjerte igen. Dine sange rører en streng i min sjæl, tak for dig og din formidabel leveringer.”

Gitte JensenGitte Jensen

“Efter at have hørt Sanders meditation og musikrejse med sangen Heal gav det mig en kæmpe selvindsigt om hvorfor mine kærlighedsrelationer bliver meget vanskelige meget hurtigt. Min mors kærlighed til mig eksisterede kun når hun skulle have kærlighed.. så har svært ved de relationer, hvor jeg føler jeg skal gøre mig fortjent til kærlighed.”
.

Dorte DanielsenDorte Danielsen

“Du viser vejen til ubetinget kærlighed for alle der oplever dette. Både dine tekster, meditationer, musik og visdomsord trænger dybt dybt ind og forløser alt det gamle jeg ikke vil have med mig videre. Tak for den du er.”

Marianne GrothMarianne Groth

Spørgsmål til bogen

Er du i tvivl om processen? Eller hvornår du modtager din vare?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål. 

Ring 24 94 57 94

Hvad er en ode?En ode er et lyrisk digt i strofisk form, oprindelig reciteret med musikledsagelse. Den græske ode begynder med Sapfo og Alkaios og når et højdepunkt med Pindars sejrssange. Størst betydning for oden fik den romerske digter Horats.

Hvordan hører jeg sangene hvis det er en bog?Ved hver ode er der en QR kode, som du scanner med din telefon. Derved kan du sidde og høre sangene imens du tuner ind på fotografi og spørgmål.

Hvad koster bogen?293 kroner + fragt. 

Jeg har bestilt bogen, hvornår modtager jeg den?Du modtager din bog inden for 4 hverdage.

Hvordan lytter man bedst?Du lytter bedst med høretelefoner og et stille sted.

Tilmeld dig Sanders  nyhedsbrev

Sander skriver om sine oplevelser med det åndelige, det familiære, det nære, det poetiske, det underlige og alt det midt imellem. (Du kan nemt afmelde dig igen). 

Thank You, we'll be in touch soon.

Brug høretelefoner for bedste oplevelse

"Spørgsmål til den vækkede sjæl" er også en rejse igennem forskellige sanser, det anbefales derfor at du bruger høretelefoner for en stærkere essensoplevelse. 

Både musikken og den meditative lyrik er langt stærkere med høretelefoner. Det giver en skarpere lyd, større fokus og gør at du nemmere og lettere træder dybere ind i din transformation.

Meningen med dit liv

Gennem kunst, kan du ved kontakt, modtage en åndelig vækkelse. Du tiltrækker det du ER, hvorfor så gå og gemme på dig selv? Hvis du vil leve et autentisk liv og transformere sorg, savn og ensomheden, skal du åbne hjertet 100% op til alle.

 

Stå i eget lys!

Ensomheden skal halveres inden 2040

Ensomhed koster hvert år samfundet mere end 7 milliarder kroner.

"Stadig flere danskere føler sig ensomme. Det har undersøgelser vist igen og igen gennem det seneste årti.

Vigtigheden af vores relationer skal derfor fylde meget mere på tværs af alt det, der udgør vores hverdag. At give plads til relationer og at skabe fællesskaber skal tænkes systematisk ind overalt i samfundet."

- Politiken 20 jun 2023. Se link her. 

75 initiativer skal halvere ensomhed i 2040

Der er præsenteret en stor plan, der sigter mod at halvere antallet af ensomme danskere – cirka 600.000 i dag – i 2040.

115 organisationer med Røde Kors og Ældre Sagen i spidsen – Det Nationale Partnerskab mod Ensomhed nedsat af et flertal i Folketinget – har skabt planen, der består af 75 initiativer.

- Berlingske 20 juni 2023. Se link her.

Spørgsmål til den vækkede sjæl

Hvad er formålet med projektet?
Jeg ønsker at inspirere 10.000 mennesker der lider af sorg, savn og ensomhed inden slutningen af 2024. Inspirere dem til at tage skridtet mod noget større end dem selv, række ud til deres næste eller bare opdage at der er en vej ud af lidelsen. Kunst er et talerør til noget større. Kunst kan ramme et hjerte som intet andet og kan gøre at du får modet til at tage første skridt væk fra de ensomme tanker. Formålet med mit musik og min lyrik er, at åbne hjertet og netop opleve det smukke flig af, hvad kunst kan - nemlig at tage dig i hånden på en anderledes måde, end du er blevet før. Vi trænger til en ny vinkel!