Sandheden om et paradigmeskift

Et paradigmeskift sker i din tankestruktur. Der er en ændring fra en måde at tænke på til anden. Som Birgitte Fich skriver i hendes opslag på Facebook som inspirerede mig: ” Et paradigmeskift er en ændring fra en måde at tænke på til en anden. Det kan handle om – forhold, omgivelser og sundhed. Stimulere opvågningen af det åndelige hjerte, evnen til at helbrede os selv og være vores egen mentor. Tegnene er alle omkring os. Udfordringen ligger i den måde, vi møder det nye på. En ny bevidsthed bliver født. Det involverer vores sjæl og ånd og vigtigst af alt et åbent kærligt sind.”

Som Martinus udtrykker det. ”Livets direkte tale”.

Grunden til, at jeg mener at man ikke kan bruge astrologien på den dér ”nemme” måde, er at du selv skal ud og erfare det – fint med en vejviser, men hvis du ikke handler og bare tror på at varen selv ryger i kurven (eller du kan integrere det i en hurtig meditation) er for mig Spiritual bypassing. Du SKAL selv ud og erfare livet. Det er den hurtigste vej til endnu en opvågning – en aha oplevelse – et bevidsthedsskifte – et paradigmeskifte. Ligesom Gud, så har kært barn mange navne.

Et paradigmeskifte er noget der sker i dine tanker. Så når du skriver og italesætter; ”I det nye paradigme der gør man det og dét….” – så taler du om dig selv. Du har selv gennemgået en transformation. Du har skiftet dine tanker til en mere kærlig måde at tænke på – både om dig selv, andre og jorden.

Add A Comment