Sandheden om et paradigmeskift

Sidder og stener på dét der Facebook… og får lige pludselig en aha-oplevelse. Tænk at Facebook egentlig kan dét!? Men det kan dét åbenbart.

Scroller lidt videre, men kan ikke slippe aha-oplevelsen. Og hvorfor skulle jeg også det?? En aha oplevelse kan vel ikke slippes? Det er vel en aha-oplevelse fordi det sidder fast NU? ”Du har rykket dig” agtigt. I de spirituelle kredse, kalder vi det måske et bevidsthedsskift?

Spørgsmålet er vel også mere; hvorfor og hvordan nåede jeg frem til aha-oplevelsen? I forvejen er der jo nok misinformation at gå i krig med 😉

Mange spørgsmålstegn i det første afsnit. Men, jeg vil prøve at skrive en smule sjovere, selvom det kan være svært når man gerne vil virke klog. Det er jeg nu ikke. Jeg dumpede HF. Til gengæld kørte jeg i hestevogn to gange.

Jeg synes også en aha-oplevelse, er noget der sidder på tungen. Det er som om det er gjort klart til at komme ud. Jeg havde jo også gået og filosoferet, over selve aha-oplevelsesemnet før. Og det er tit, at MAN liiiige mangler det sidste skub til at komme i mål. Kender du det? Kender du dét, at man pludselig slipper det man havde på tungen, og tænker den forløsende ARRRRRRRRRR. Det er vel dét, der er en aha-oplevelse?

Aha-oplevelsen handler om et paradigmeskifte

Inden jeg vil afslører min aha-oplevelse, vil jeg runde astrologiens mange finurligheder. Flere og flere har en tendens til at bruge astrologien som en grund til et paradigmeskifte. ”Nu er det fuldmåne, der er et stort energiskifte på vej” – ” I dag har vi Nymåne i Skytten, og vi får dermed mulighed for at sætte helt nye mål.” – ” Merkur er retrograd, det kan medføre udfordringer i transport, teknologi, kommunikation,” ”Jupiter er 1300 grader varm og roterer, der er nye store transformationer at hente”– jaja, you know what i mean <3 Jeg kan sagtens forstå, at der er en sammenhæng imellem himmellegemer og mikrokosmos – at naturen byder på mange indre oplevelser hvis vi forstår at integrere det usagte. Jeg kan også godt forstå, at ”energien er ekstra stærk” i perioder, fordi vi går ind i Tyrens tegn. Men…… og hvad så? Hvad kan jeg bruge det til?

Du skal meditere! Jovist jovist – det skal jeg også om onsdagen. Du skal åbne dig op! Jojo, det skal jeg også om fredagen. Og hvad med sætningen ”Det tilhører det gamle paradigme” – efterhånden godt slidt.
Som du måske ved, er jeg stor fan af den danske forfatter Martinus, og Martinus udtaler, at astrologien ikke rigtigt har nogen fremtid. Desværre er der mange der bruger astrologien som et spirituelt holdepunkt og noget ”UDE fra mig” som ER MED til at øge mine skiftechancer.

Sorry, nu kom jeg lidt væk fra aha oplevelsen. Jeg har det med at ryge ud af en tangent – jeg har jo spillet musik i mange år 😉

Og apropos ryge ud af en tangent, så er jeg endelig klar med Klub Kosmos – et fællesskab hvor vi arbejder med at integrere ubetinget kærlighed i alle aspekter af vores liv. Come join the fun. Lige her. 

Og nu kommer jeg til min aha oplevelse. Et paradigmeskifte er noget der sker i din måde at tænke på. Vi taler tit om et nyt paradigmeskift som noget der sker på en dato eller noget der lige er sket fordi det er vandmandens tidsalder, eller andre universelle grunde – men sandheden om et paradigmeskift er, at det ikke er noget der sker uden for dig. Det sker i dine tanker. Selvfølgelig kan man snakke om et universel bevidsthedsskift hvis mængden af individer overstiger den nuværende bevidsthed og på den måde kalde det et paradigmeskift – men hvordan i hede hule helvede kan du måle dét?

Et paradigmeskift sker i din tankestruktur. Der er en ændring fra en måde at tænke på til anden. Som Birgitte Fich skriver i hendes opslag på Facebook som inspirerede mig: ” Et paradigmeskift er en ændring fra en måde at tænke på til en anden. Det kan handle om – forhold, omgivelser og sundhed. Stimulere opvågningen af det åndelige hjerte, evnen til at helbrede os selv og være vores egen mentor. Tegnene er alle omkring os. Udfordringen ligger i den måde, vi møder det nye på. En ny bevidsthed bliver født. Det involverer vores sjæl og ånd og vigtigst af alt et åbent kærligt sind.”
– Det er altså powerfuldt stuff!

Som Martinus udtrykker det. ”Livets direkte tale”.
Grunden til, at jeg mener at man ikke kan bruge astrologien på den dér ”nemme” måde, er at du selv skal ud og erfare det – fint med en vejviser, men hvis du ikke handler og bare tror på at varen selv ryger i kurven (eller du kan integrere det i en hurtig meditation) er for mig Spiritual bypassing. Du SKAL selv ud og erfare livet. Det er den hurtigste vej til endnu en opvågning – en aha oplevelse – et bevidsthedsskifte – et paradigmeskifte. Ligesom Gud, så har kært barn mange navne.

Et paradigmeskifte er noget der sker i dine tanker. Så når du skriver og italesætter; ”I det nye paradigme der gør man det og dét….” – så taler du om dig selv. Du har selv gennemgået en transformation. Du har skiftet dine tanker til en mere kærlig måde at tænke på – både om dig selv, andre og jorden.

Giver det mening?

Kh
Sander

Næste gang jeg spiller og guider er her. 
Link til mit musik her.
Link til Klub Kosmos her. 

Add A Comment