“Efter at have hørt Sanders meditation og musikrejse med sangen Heal gav det mig en kæmpe selvindsigt om hvorfor mine kærlighedsrelationer bliver meget vanskelige meget hurtigt. Min mors kærlighed til mig eksisterede kun når hun skulle have kærlighed.. så har svært ved de relationer, hvor jeg føler jeg skal gøre mig fortjent til kærlighed.”
– Dorte Danielsen.

“Kære Sander
Dine sange vækker noget velkendt, dybt inde i mit hjerte som jeg er kommet til at lukke af for. Og det sidste stykke tid har jeg hørt dine sange dagligt og brugt dem i min proces i at åbne op for mit hjerte igen. Dine sange rører en streng i min sjæl, tak for dig og din formidabel leveringer.”
– Gitte Jensen.

“Kære Sander
Fantastisk oplevelse, tusind tak!
Har hørt dine smukke melodier og sange flere gange efter dit foredrag og det er som om der sker noget nyt hver gang. Forløsning først i mit hjertechakra, hvor det virkelig boblede. Anden gang var solarplexus, hjertechakra og hals chakra i forløsning sammen. Jeg elsker alle tonerne i din musik og det giver mig en indre ro og stor nydelse. Din musik og sange gør bare noget helt fantastisk godt for mig, af hjertet tak.”
– Ullamari Christensen.

“Hej Sander
1000 tak for de florlette toner og din dejlige stemme! Jeg blev lige meget lysere i hovedet! Det skal spilles, når jeg trækker vejret sammen med mine stressklienter”.
– Mona Dahl Martinussen.

“Kære Sander
Af hjertet tak Sander. Jeg mærkede tydeligt mit hjerte åbne .. og må sige at jeg blev dybt bevæget, dine sange kan virkelig noget specielt, det var dybt rørende .. så tak. Tak for dig.”
– Hanne Nørgaard

“Du viser vejen til ubetinget kærlighed for alle der oplever dette. Både dine meditationer, musik og visdomsord trænger dybt dybt ind og forløser alt det gamle jeg ikke vil have med mig videre. Tak for den du er.”
– Marianne Groth

“Sanders musik er en rejse gennem kærlighedens sprog, som synliggøres i denne tid. Det rammer ind i mit dybeste rum i mit hjerte og skaber genklang og samhørighed, oneness, kærlighed og taknemmelighed til livet og universel kærlighed.”
– Hanne Overgaard

“Hej Sander  din musik og meditationer er med til at fjerne nogle mure jeg har sat op omkring mig selv. Efter at have mistet. Jeg åbner mere og mere op og finder ud af i stilheden, er der en Ann-Mari jeg gerne finde ind til, ikke den gamle, men den nye gudinde der dukker op. Så tak fordi du er en del af min rejse Sander din musik åbner hjertet og jeg kan se mig selv i dine tekster. God dag og tak for dine smukke sange og meditationer.”
– Ann-Mari

“En koncert med Sander er for ALLE der ønsker at forkæle sig selv og sit hjerte med (k)ærlig genkendelse og blid refleksion, kvinder OG mænd.
Sender min VARMESTE anbefaling. “
– Tasja Strojeck.

“Wow, når jeg ser tilbage på 2018 så var Sanders koncert, hvor vi satte intentioner ind i sange, måske i virkeligheden starten på at åbne mit hjerte helt. 2018 var et års rejse i selvkærlighedens navn. Måske lyder det enkelt og egoistisk, MEN det VAR det IKKE. Det var hammer hårdt. At smadre murer og brække vægge ned og så finde de usynlige af dem på vej ind til hjertet. Det kræver sit. Men det har været det HELE VÆRD og hjertet får lov til at banke frit NU.”
– Tina Skånved

“Ord, der fødes ind i bevidstheden efter at have delt et møde af en helt særlig karaktér. Et møde i stilhed. Et møde med masser af lyd. Vidunderlig lyd. Og alligevel så uendeligt meget andet, der ville gå itu af at få sat ord på. Fordi det er iboende. I os alle. Et fælles. Noget større. Noget, vi alle i virkeligheden godt ved. Noget, vi bruger oaser af tid og energi på at sætte i kasser. Og bokse. Og rammer. Fordi det er vigtigt for os. Vigtigt at føle følelsen af at vide, hvad det, at der er med den. Kærligheden. For hvis ikke vi kender kærligheden, hvad er vi så? Hvis ikke vi viser og sætter ord på og vender og drejer og siger det højt. Hvordan skulle verden så vide, at også vi er med på bølgen? Bølgen af kærlighed.

Denne evige søgen efter at være elsket. Have værdi.

Når du møder Sander, så stopper du op. Der opstår et mellemrum. En pause. Et helle. En kontakt. Ind til det iboende. Dér, hvor alting bare er. Og vi ikke behøver bevise. Forklare. Beskrive. Fordi det bliver simpelt. Fordi en koncert med Sander er ukompliceret. Ren. Rå. Autentisk. Og kraftfuld. Med sin simple tilstedeværelse er intentionen fra start til slut ikke til at tage fejl af. Det handler om at dele råt for usødet og lade det sive ind i hvert enkelt menneske, der er mødt op til koncerten og transformerer sig til præcist dét, denne ene person har brug for. Lige dér. I det øjeblik. Intet andet. Det er det reneste, jeg længe har oplevet og ønsker mig for dig, der læser med at du samler nogle mennesker og giver dig selv denne unikke oplevelse.
– Pia Ecklong Lange, Karmaloftet.

“Masser af LOVE….det var der masser af forleden aften på Soho Kødbyen da Sander kom og gæstede os. Det en ultra smukt…poetisk…rørende…healende…forløsende…en aften hvor mere end 30 kvinder og en enkel herre i stilhed lod vores hjerte fylde af Sanders guitar og sangtekster der på smukkeste vis åbnede vores hjerter og healede os.”
– Dorthe Walbum.

“Han tryller både med ord og sin guitar.
Man bliver tryllebundet!!!”
– Dorthe Hvid Ulrich