Coaching

 

Spiritualitet er noget vi er.

Som den franske filosof Pierre Teilhard de Chardin sagde: “We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.”

Livet åbenbarer sig foran dig.

For cirka et år siden fik jeg en opvågning. Efter at have fulgt mit hjerte ubetinget i 4 år (og sikkert ubevidst hele mit liv) stod jeg pludselig der i Søvang, og så lyset. En hel surealistisk oplevelse pludselig at fatte, at der er mere mellem himmel og jord og at paradis findes her på jorden, lige nu, i dette sekund. WOW.

Det var som om alt var lys, alt var kærlighed.

Jeg havde aktivt taget et valg om at følge mit hjertes visdom. Og jo mere jeg bevægede mig ind i hjertet, jo flere dører åbnede der sig vitterligt foran mig, uden jeg behøvede at skubbe på. Det var som om, at en størrer universel power tog over når jeg handlede, fra min inderste kerne. Smukt – og underligt let.

Hjertet indeholder alt.

Vi har lært vi skal presse på for at blive til noget, vi har lært at vi skal have en titel, for at være noget. Intet kunne være mere forkert, hvis du handler fra dit inderste vil du altid få vist vejen. Udfordringen for det moderne menneske idag er, at finde ud af hvilken vej du skal køre for at finde ind til kernen.
Hvordan handler du udfra dit livsformål? Hvordan finder du derind? Vi lever i en støjende verden med 1000 muligheder hver dag og evige forstyrrende elementer, der leder dig væk fra dit livsformål.
Så hvad er din gave? Dit helt unikke talent. Det kan du kun finde hvis du åbner dit hjerte og går vejen. Men hvilken vej?

Hjertets intelligens indeholder alt hvad vi har brug for.

Du kan stille dig selv fire spørgsmål for at komme tættere dit livsformål:

1. Hvad er min passion?
Hvad får dig til at hoppe ud af sengen om morgenen, med glæde og tilfredsstillelse? Hvor du nærmest ikke kan vente med at komme op.

2.Hvad er mit talent?
Hvad er det du gør, så let som ingenting? (og som du fejlagtigt tror andre også gør let)
Når de så imponeret siger til dig, at de ville ønske de kunne det samme som dig, så smågriner du ved tanken, fordi det er SÅ let for dig.
Dine talenter er givet SPECIELT til dig.

3. Hvad er dit behov?
Du har en passion og et talent for at opfylde et behov. Så hvordan kan du bruge din passion og dit talent til at gøre verden til et bedre sted? I stedet for at være den der brokker sig, så vær den der løser det. Brug dit talent til at løse problemet.

4. Dit formål. Hvorfor er du blevet kaldt her på jorden? Når du følger dit livsformål, arbejder du sammen med Gud (Kærlighed, Universet, Guddommelighed – kært barn har mange navne).
Når du arbejder sammen med Gud, vil alting løse sig og blive opfyldt. Og du ser at alting i dit liv, har ledt dig frem til dette øjeblik.

Lad os gå den indre vej sammen. 

Ved at opdage det inderste i stilheden, vil dit unikke lys skinne fuldkommen naturligt.
Det vil føles let at hjælpe, det vil føles som en gave der aldrig blev åbnet – som nu pludselig tjener dit højere formål og resten af verden i et sammenskabelse af godhed og gavn.

Sammen vil vi:.

   • Spotte dit unikke talent og sætte det i forreste række.
   • Bearbejde dine overbevisninger og transformere dem om, til små kærlige hjælpere.
   • Mærke nuets kraft.
   • Arbejde med levende stilhed
   • Kortlægge din enneagramtype.


Brug Enneagrammet til at guide dig på den indre vej.

Når du beslutter dig for at gå den indre vej, er Enneagrammet en gave til din rejse.

Jeg mødte selv Enneagrammet for 10 år siden hos NLP Huset og Think About It, og har oplevet hvor powerfyldt og støttende det kan være. Jeg uddannede mig efterfølgende som Enneagram coach, og har efterhånden støttet og guidet mange mennesker på deres indre vej. Jeg har ligeledes holdt foredrag hos MacDonalds, mødregrupper og erhvervsskoler m.m.

Enneagrammet har mange facetter og er ifølge min visdom, det mest akkurate værktøj til at støtte din indre vej.

“Enneagrammet er en flere hundrede år gammel beskrivelse af 9 personlighedstyper – en meget dybtgående beskrivelse, da der er tale om en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for det, de gør. Enneagrammet hjælper os til at forstå vores egne og andres personlighedsmønstre og kan dermed hjælpe os til at forstå os selv og vores omgivelser bedre. Enneagrammet viser først og fremmest sin værdi i kraft af det formidable værktøj, det er i forbindelse med personlig udvikling, menneskeforståelse, kommunikation og samarbejde.”
– NLP huset.

Hvis du vælger at følge hjertets visdom mod dit livsformål, og gå den indre vej, så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe og guide dig.

Tlf: 2494 5794