Ro i laden

Afslutter min live meditation på Insight Timer.

Kører til Tappernøje.

Skal spille til LoneMayas galleriåbning. Hun er oven i købet ved at færdiggøre flere malerier baseret på mine sange. Wow.

”Vil du sidde udenfor i solen eller indenfor i laden og spille?” spørger hun.

Jeg mærker i sekundet, at jeg helst vil spille i laden.

”Jamen hvad synes du? Hvad er bedst?” spørger jeg.

”Det bestemmer du selv” siger hun.

Igennem de næste 20 minutter bliver hun ved med at holde mig fast i, at jeg selv skal bestemme. Jeg spørger flere gæster, men ingen har svaret. Oplever mig selv være ret pleasende og hele tiden tænke på hvad der vil være bedst for andre. Men fordi hun bliver ved med at holde mig fast i, at jeg selv skal bestemme vælger jeg tilsidst den lidt mørke hyggelige lade.

“Selvfølgelig…., der er en lækker energi herinde” tænker jeg.

Omgivet af smukke billeder sidder jeg dér.
Opgaven fra LoneMaya er, at inspirere gæsterne i retning af det spirituelle.

”Må jeg gerne lave en meditation med dem? Og tale om engle m.v?” spørger jeg.

”Jaja, du må gøre lige hvad du vil, det er faktisk derfor du er her” griner hun og forsvinder ind i galleriet.

Jeg sætter mit udstyr op og gør klar til endnu en intuitiv koncert.
 
Er endelig kommet derhen på min rejse, hvor jeg finder ro og accept i, at stille mig fuldstændig åben over for hvad der sker, og ikke havde nogen agenda.
Det er dér, den smukkeste udfoldelse finder sted.
Det har virkelig taget mig lang tid at komme dertil.

”Jeg er klar, ” siger jeg.

Hun kalder gæsterne sammen.
De sætter sig i en stor rundkreds rundt i laden.
Oppe over mig er der hul op til loftet.
Min højtaler står på en ølkasse.
Energien er ikke tung, men heller ikke fuldstændig åben.

Hunden Futte gør.
Jeg ved han vil falde til ro, så snart jeg går i gang.
Efter +500 intimkoncerter hjemme hos folk har jeg gang på gang set, hvordan dyr falder til ro så snart musikken starter.

Folk TALER om ro efter mine koncerter.
Ro i krop.
Ro i tanker.
Et åbent hjerte.
Fornyet energi.

Og som jeg går i gang med koncerten, er det åbenbart også det det handler om i dag.
Taler meget om at mærke sig selv.

Stilheden og roen efter sangene trænger dybere og dybere ind.

Det begynder at regne.
Jeg fortæller ladehistorien.
Hvordan min intuition fortalte mig at jeg skulle vælge laden i stedet for solen. Men jeg ville please.

Egentlig går det mere og mere op for mig, at det er dét jeg tilbyder.
En stille stund, hvor du får lov til at mærke dig selv. Det går også op for mig, at musikken står i vejen hvis jeg skal ind i erhvervslivet. Ind og give medarbejdere og lederteam en stille stund og muligheden for at afstresse.

De sidste tre år har jeg hver søndag afholdt live meditationer i Facebook gruppen ”den indre vej” og efterfølgende oplevet den dejligste ro i kroppen.

Hver gang jeg kører hjem fra mine koncerter har jeg den dejligste ro i krop og tanker.

Har altid troet det var mit ego der var glad for at have leveret ”mine ting”. Men nu går det op for mig, at folk jo oplever det samme som mig. Den dér fuldstændig afstressende ro i krop og tanker hvor du smiler, er glad, let, ophøjet og selvtilfreds!

Jeg har skrevet en ny sang om stilhed.
Prøver den af.
Spørger om de vil nynne med.
Men der er MEGET stille.
Futte sover.

Flere kommer hen til mig bagefter og takker for roen.

”Wow, skønt at mærke sig selv. Især i stilheden efter sangene…det er både grænseoverskridende og dejligt. Hvornår kan jeg opleve det igen?” spørger hun.

”Tak. Jeg spiller oppe nordpå i Græsted den 29 juni,” svarer jeg.

Se mere her.

Og det går også op for mig, at hvis jeg skal ind i erhvervslivet, så skal jeg bytte rundt på meditation og musik. Det skal være meditation/mindfulness/mental sundhed jeg skal tilbyde – så kan jeg altid snige guitaren med. Og måske kan det ende ud i workshoppen, som jeg absolut ikke har haft held med. Den er VIRKELIG også alternativ 🙂

Men en meditation må de da kunne spise?

Det tager mig ikke lang tid at lave konceptet.

Se det her.

Jeg tilbyder at komme ud i virksomheden fast en gang om ugen, eller hver 14 dag hvor medarbejderne kan sætte sig i en stille stund, en guidet meditation i 20-30 minutter. En slags medarbejder gode. Ligesom man kan få massage, rabat på produkter og tilskud til firmabil – hvorfor så ikke få muligheden for at ”gå til meditation” hver mandag på arbejdet og slippe stress, bekymringer og ikke mindst mærke sig selv for en stund?

Kender du en leder som måske kunne være interesseret?Kram
Sander

************
Koncert i Græsted, se mere her

Gratis meditation – mærk stilheden i hjertet. Lyt her.

Add A Comment