Erfaringssum

Vi mener, som samfund, at når du bliver seks år, skal du i skole. Og vi skal alle lære det samme og vi skal blive det samme. Mere eller mindre. Og hvis man mener noget andet er man hippie, fascist, alternativ eller langt ude.

Udfordringen for den ensformige tankeform er, at forstå alle mennesker befinder sig på forskellige bevidsthedsniveauer. I takt med at verden ændrer sig med lysets hast og den mere mørke del af sindet bliver transformeret fra det dyriske til det mere menneskelige, vil behovet for tilpasset læring øges. Vi er stadig ved at lære at blive mennesker. Men nogen er længere fremme end andre det kan du kalde højere bevidsthed.

Du kan ikke handle ud fra erfaringer du ikke har gjort.

Forventer vi for meget af hinanden? Vi tror fejlagtigt at fordi JEG kan, så kan DU også. Fordi JEG altid kommer til tiden så kan DU også. Men det handler igen om bevidsthed og hvilke udviklingstrin du befinder dig på. Du kan ikke handle ud fra erfaringer du ikke har gjort. Vi må inkludere en erfaringssum i vores undervisning.
Især ateister og højintelligente mennesker kan have en udfordring. Den unge mand som har et spirituelt verdenssyn og tror på den nye verdensimpuls kan hurtigt føle sig forkert når den ældre intelligente mand taler nedsættende og belærende, til den mere følende og intuitive unge mand.

Så hvordan balancerer du det maskuline og det feminine? Hvordan sørger du for at behandle alle lige selvom vi er på forskellige bevidsthedstrin?

Du træner.

Ligesom kærligheden skal trænes, skal dine poler også trænes. I takt med at du bliver mere kærlig, bliver du mere menneskelig og hele det åndelige system vil støtte og guide dig så du til sidst vil stå med alt hvad du nogensinde har drømt om. 

Vi har massere af instinkter og drifter, for at blive til det hele menneske, skal du udvikle følelsesenergi, intelligensenergi og intuition. 

I fremtiden (og nu), vil vi se endnu mere undervisning baseret på elevens evner og bevidsthedsniveau. Og man vil selvfølgelig også få sit job efter den evne man har.
Så lad det være en opfordring til at tale kærligt og venligt til alle dine medmennesker. De er ikke ligeså fuldkommen som dig 🙂  

Men det bliver de.

Add A Comment