9 essentielle råd til at øge din bevidsthed og styrke dit livsformål

Dit overordnet livsformål er at transformere dig til det fuldkomne menneske. Det gør du ved at blive endnu mere menneskelig. Med-menneskelig. Næstekærlig, rar, venlig, flink, kærlig – alle de helt basale handlinger, som vi ser værende trivielle råd, er faktisk dér hvor du opfylder dit nuværende livsformål og transformere hurtigere til en bedre version af dit jeg.

 

 1. Bliv ved med at spørge: ”Hvad er mit livsformål?”. Det er enormt powerfyldt at bede om hjælp og lægge det ”over til noget større”. Hvis du spørger får du svar. Så læg mærke til hændelserne omkring dig. Hvad ændrer form? Hvad får du fortalt igennem andre mennesker. Tit er det dem helt tæt på dig som leverer sandheden til dig.
 2. Vær indstillet på at dit livsformål skifter ansigt som tiden går. Alt efter hvilke sted i livet du befinder dig. I lidelsen finder du tit den hurtigste vej til bevidsthedsudvidelse HVIS du er villig til at forandre dig. Som regel er lidelsen opstået fordi du ikke er villig til at forandre dig og rigid holder fast i dine overbevisninger. Giv slip og lad dit livsformål blive tydeligere.
 3. Hvad gør du let? Noget jeg personligt finder ud af igen og igen er, at vi tror at livet er så svært. Og når vi tror dét, så har vi det også med at GØRE det svært. Loven om årsag og virkning. Når vi tror livet er svært møder vi oftest modstand og det hele bliver til en ond cirkel. Prøv og spørg dine nærmeste hvad dine kvaliteter er. Du vil opdage at det du gør let, er det som mange italesætter som dine styrker og dine talenter.
 4. Hvad eller hvem bliver ved med at komme tilbage til dig? Også selvom du ikke vil acceptere at det er ”en del af din rejse”. Hvilke mennesker bliver du ved med at møde ”helt tilfældigt” – og hvad repræsenterer de? Hvilke gaver har de? Hvad synes du er imponerende ved dem? – Overfør det til dit eget liv og kig på dig selv udefra. Du vil opdage at “du taler om dig selv”.
 5. Hvad gjorde du meget som barn? Hvad elskede du at lave? Hvad gjorde dig glad? Hvad kunne du bruge timer på og sidde længe med i din egen verden? Den dér stund hvor tiden bare forsvandt. Og hvornår forsvinder tiden i dit voksenliv?
 6. Du er uendelig. Ved at acceptere at du har et uendelig jeg lander en dejlig ro i dit indre og føler ikke at du skal nå noget i dette liv. Du har allerede opnået det hele. Og ellers så opnår du det i næste inkarnation. Derfor tag en lille chance gå efter noget der gør dig bange. Succes ligger bag din frygt. Så hvad er det du er bange for at gøre? Go do that.
 7. Skab en meditationspraksis. Find tidspunkter hvor det passer, at du kan sidde i en stille stund og bare være. Gerne om morgenen hvor du er frisk i hovedet og ikke er fyldt med indtryk.
  —–> Jeg har lavet en meditation til dig hvor du kommer nærmere dit nuværende livsformål og stopper din søgen. Klik her.
 8. Læs bøger der kommer til dig. Lad bøgerne komme til dig. Hvad du tror er tilfældigt, har en mening. ”The book will appear when the student is ready”.
 9. Alt er som det skal være.

Add A Comment