5 fordele ved at være sammen med personer med høj IQ

Opdaterer min Facebook :

“Savner du en kæreste og har mod på at prøve en ny tilgang? På onsdag kl 10 til 12.30 holder vi endnu en online workshop, hvor du arbejder med dig selv igennem guidet meditation, hjerteåbnende musik, stilhed og intuitionstræning…..”

178 likes.
Men 40 af dem er den dér sure/grinagtige smiley.
Underligt, tænker jeg.
Flere skriver nedværdigende ting i kommentarfeltet.
Jeg tjekker de 40 likes, hvem er de egentlig?
Mænd.
Det er mænd!
De er alle sammen mænd. 98% i hvert fald.
Jeg klør mig i hovedbunden. Seriøst?
Er vi ikke kommet længere i udviklingen??
Sure nedgørende kommentarer bliver ved med at flyde ind i en lind strøm.
Det er alle sammen mænd!

Jeg sletter flere af dem fordi de simpelthen er for nedgørende.
Og dumme.
De er faktisk virkelig dumme. Haha.
Det er faktisk ikke fordi jeg finder det ubehageligt, det er lang tid siden jeg har haft haters. Efter min opvågning hvor alting blev til kærlighed og jeg mødte noget større, jamen så har jeg jo mere eller mindre kun sendt kærlighed ud.

Det er nærmest interessant. Og de er jo med til at sprede budskabet. Hver gang de kommenterer opfatter Facebook jo det som et interessant opslag og skubber det derfor bredere ud. Haha. 
Tjek statistikken her. Wow. 
11562 eksponeringer og 730 klik på linket!

Som du ved elsker jeg at filosofere og tænk en gang, at nogen mænd virkelig gider bruge tid på at skrive så nedgørende?? Der er en der skriver ”NEJ!” En anden skriver ”SPAAAAM”. En tredje skriver “fuck en gang lort at skrive” …. Og en fjerde skriver “tjener du virkelig penge på det”
Jøsses.

Mon de er bange for meditation? De kunne da godt bruge en omgang.
Haha. Virkelig underligt.

Se opslaget her.

Jeg har slettet de mest nederen kommentarer. Men tænk en gang ….. er mænd virkelig stadig så langt tilbage i udviklingen?

Sender opslaget til en god ven.
Han skriver at han har læst en ny artikel om IQ.
Jeg genkender faktisk det hele.

5 fordele ved at være sammen med personer med høj IQ:

“Når du er sammen med andre med høj IQ, flyder samtalen lettere. I er på bølgelængde og sender på samme frekvens. Eftersom du kan have en blind vinkel ift. din egen høje IQ, tænker du nok ikke over det. Det føles bare rart.

Her er de 5 fordele ved personer med høj IQ:

  • De er hurtigt opfattende
  • De har en bred horisont
  • De er reflekterede
  • De har ingen skjult agenda
  • De connecter dybere.

Apropos samtalessens.

Tager til Charlottenlund fort og netværker med Maya Fridan.

Skriver til Louise, at mænd stadig er langt bagud og det ser sort ud med at nå bredere ud.

Hun skriver jeg skal gå international med “Attract Your Soulmate”.

Det resonerer.

**************
Se kommende koncerter & workshops her. 

Add A Comment